..."/>

Cizme de dama – modele clasice din piele

Continuam seria articolelor despre modelele de cizme de dama la moda in sezonul de toamna-iarna 2015, cu un nou tip de cizme ieftine – cizmele clasice din piele, pe care le putem gasi la magazinele online, care ne pun la dispozitie o gama variata, printre care gasim si numeroase articole la reduceri.

Cum “less is more”, vei merge la sigur cu o pereche de cizme clasice de dama cu linii simple, care au un aspect de calitate. Astfel de modele poti gasi aici, aici, si aici.

Oferte de cizme de dama pentru sezonul 2015-2016:

 

 

Cizmele clasice – versatilitate si confort

Stim deja ca o pereche de cizme clasice, fara toc,  este de nelipsit din garderoba noastra de iarna. Acestea sunt de baza in zilele neprietenoase de iarna in care confortul este foarte important, insa dorim ca incaltamintea noastra sa fie si aspectuoasa in acelasi timp. De aceea aceste cizme pot fi asortate practic oricarei tinute, de la rochii calduroase de lana pana la jeansi skinny sau fuste office.

Cizme clasice din piele – propuneri pentru 2015

Alege din propunerile noastre perechea de cizme clasice care ti se potriveste cel mai bine si pregateste-te pentru zilele friguroase de toamna si iarna.

Related posts

*

*

Top